RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Légy bátor, és add át magad ...

Légy bátor, és add át magad a kihívásoknak! (október 23-29.)

Izgalmakkal teli hét vár mindazokra, akik felkeresik a múzeumokat: kincskeresés, éjszakai kalandtúra, kódfejtés... Egy biztos: senki sem fog unatkozni!

 

KÓDFEJTŐK ÉJSZAKÁJA - 2.

10.27-én éjszaka a Gödöllői Királyi Kastély elvarázsolt kastéllyá változik, s titkos küldetésre hívja látogatóit. A küldetés olyannyira titkos, hogy csupán annyit árultak el: a 3 leggyorsabb kódfejtő csapat jutalomban részesül. A többiek sem maradnak ki a jóból: 3D mozi, kosztümös fotózkodás és logikai fejtörők kínálnak jó szórakozást.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=36

 

NAPÓLEON ÉS A HALÁLFEJES PILLANGÓ

Rejtélyes címmel csalogatja a szekszárdi Wosinszky Mór Megyei Múzeum látogatóit, elsősorban a középiskolás korosztályt október 24-27-e között. Izgalmas felfedező, interaktív programot ígér, s a játék végén minden bizonnyal az is kiderül majd, hogy mi köze van Napóleonnak a halálfejes pillangóhoz…

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=160

 

MÚZEUMI KALANDTÚRA

Éjszakai zseblámpás kutakodásra hív a mindszenti Keller Lajos Helytörténeti gyűjtemény. Október 28-án 18 órától várják 2-3 fős csapatok jelentkezését, akik menetlevéllel és zseblámpával fedezhetik fel a gyűjteményt, és Mindszent értékeit. S minden jó, ha jó a vége: bográcsban készült halászlét kóstolhatnak az ügyes felfedezők.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=469

 

ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT – FEDEZD FEL A MÚZEUM KINCSEIT!

Október 27-én 15 órától játékos feladatokkal és kincskereséssel várja látogatóit a hajdúnánási Móricz Pál Városi Könyvtár és Helytörténeti Gyűjtemény.

A feladatok és kérdések többek között Gulyás Gábor nemrégiben bemutatott „Bocskai úr angyalkái” című történelmi regényéhez kapcsolódnak. A játék során feltárul előttünk a könyv szereplőinek élete, szokásai, s azt is megtudhatjuk, hogy kik voltak ezek az angyalkák...

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=672

 

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2021MŐF 2020MŐF 2019
Nemzeti Kulturális Alap