RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
Múzeum adatlapja
Általános információk
A Levendula Ház Látogatóközpont minden korosztály számára élményt nyújtó módon mutatja be a Tihanyi-félszigetet: a vulkánok egykor dühöngő világát, s a később megszelídült táj harmóniáját; a tihanyi emberek és a természet évszázados együttélését, s ennek emblematikus kultúráját, a levendulatermesztést.
BfNP – Levendula Ház Látogatóközpont
Tihany
Major utca 67.
E-mail: levendulahaz@gmail.com
Telefon: (87) 538 033
www.levendulahaz.eu
Kedvezmények: pedagógus-kedvezmény
címke: interaktív kiállítás, film, teázó, ajándékbolt, vulkán, levendula, kőzetbemutató, mocsári teknős, törpeegér, levendula, élményösvény, kézműves foglalkozás, természetfotók,
nyitva tartás
megközelítés

Segítünk, hogyan talál el a legkönnyebben a Levendula Ház Látogatóközpontba:
- ha a tömegközlekedést választja:
Tihanyba vonattal közvetlenül nem, csak busszal lehet eljutni. A vonat a balatonfüredi állomásra érkezik, onnan át kell szállni egy Tihany felé közlekedő buszra. Ha busszal érkezik, akkor is át kell szállnia Balatonfüreden. A buszról a Tihany-Alsó megállóhelynél kell leszállni.A buszmegállóval  szemközti oldalon nyílik az Aranyház utca a Belső-tó irányába, ezen az úton kell haladni, majd az első elágazásánál jobbra fordulni. Néhány  méter után feltűnik a Levendula Ház Látogatóközpontot.
- ha autóval jön:
A 71-es főútról a felső bekötőúton kell megközelíteni Tihanyt. A faluba érve a második leágazásnál jobbra kell fordulni a Major utcába. Ezen az úton végig lefelé kell haladni, majd a Belső - tavat elérve az út jobb oldalán feltűnik a Levendula Ház Látogatóközpont nagy fehér épülete. Az udvar előtti murvás parkolóban ingyenesen parkolás.

A múzeum további programjai

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

5 éves a sün!

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2016MŐF 2015MŐF 2014MŐF 2013
Nemzeti Kulturális Alap