RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
Múzeum adatlapja Valódi és virtuális múzeumi találkozásokSétálj, gyalogolj, bringázz velünk!Múzeumi őszbúcsúztató16+ Bátraké a szerencse!Utazó múzeumTanárok és óvodapedagógusok napja
Koszta József Múzeum megyeházi épülete
Általános információk
Szentes egyik legimpozánsabb központi épületében, az egykori megyeházán működő intézmény állandó és időszaki kiállításokkal, valamint három más helyszínen berendezett kiállítóhellyel szolgálja a helyi közönség múltjának átörökítését, az élményteli múzeumlátogatást.
Koszta József Múzeum
Szentes
Kossuth tér 1
E-mail: igazgatosag@kosztamuzeum.hu
Telefon: 63/313352
www.kosztamuzeum.hu
Kedvezmények: pedagógus-kedvezmény
címke: Volt megyeháza épülete, Koszta József
nyitva tartás
megközelítés
Megközelítés: Térkép
A múzeum további programjai
Valódi és virtuális múzeumi találkozások
Valódi és virtuális múzeumi találkozások
A Koszta József Múzeum Egerei
Lejárt program
Program helyszíne: Szentes
Program típusa: rendhagyó múzeumbemutatás, tematikus foglalkozás
A szentesi Koszta József Múzeum „Egér projekt” - A Koszta József Múzeum Egerei címmel egy folyamatosan bővülő internetes ismeretanyag átadásával mutatja be a múzeum állandó kiállításait, kiállító termeit és Szentes látnivalóit, a gyermekek számára is érthető, mesés nyelven, érdekes feladványok kíséretében.
Múzeumi őszbúcsúztató
Múzeumi őszbúcsúztató
Márton-napi témanap
Lejárt program
Program helyszíne: Szentes
Program típusa: kézműves foglalkozás, múzeumi foglalkozás
Regisztráció szükséges!
Óvodás és iskolás csoportok bejelentkezését várjuk Márton-nap alkalmából tartandó témanapunkra, melyen a néprajzi gyűjtemény segítségével a jeles nap szokásaival, hiedelmeivel, Szent Márton életével ismerkedhetnek meg a gyerekek. Ehhez kapcsolódóan, valamint a népszokások miatt libás játékok, mondókák, énekek megtanulására lesz lehetőség. Az élménydús program kézműves foglalkozással egészül ki, melyen a látogatók kipróbálhatják a lúdtollal írást és egyéb kézműves kincseket készíthetnek.
Tanárok és óvodapedagógusok napja
Tanárok és óvodapedagógusok napja
Tanárok, óvodapedagógusok Ki-mit-tud?
Lejárt program
Program helyszíne: Szentes
Program típusa: tematikus foglalkozás
Ki zenél, ki szavakat sző, ki vásznat, ki tűvel böködi a gyapjút, ki csak könyveket olvas, ki farag, ki ragaszt. Mutassátok meg pedagógusok, hogy amikor nem az oktatás-neveléssel foglalkoztok, mi az ami pihentet, elfoglal benneteket. Legyetek lámpások, mutassátok meg, mi érdekel még benneteket, mert kíváncsiak vagyunk azokra, akik a jövő nemzedékét nevelik, hogyan tudnak megújulni, mivel tudnak feltöltődni
16+ Bátraké a szerencse!
16+ Bátraké a szerencse!
Szabadulószoba a Koszta József Múzeumban
Lejárt program
Program helyszíne: Szentes
Program típusa: egyéb
Regisztráció szükséges!
A Koszta József Múzeumban berendezett szabadulószobába vállalkozó kedvű fiatalokat várunk, akik a múzeumi gyűjteményt az adott térből kiszabadulva ismerhetik meg részletesen. Rejtvényekkel, logikai feladatok megoldásával kínálunk szórakoztató, élménydús programot kisebb társaságok, osztályok számára.
Utazó múzeum
Utazó múzeum
Szőlőmustra
Lejárt program
Program helyszíne: Szentes
Program típusa: gasztronómiai program, időszaki kiállítás, kézműves foglalkozás
Szabadtéri, szüreti kiállítás keretén belül paravánokra tett posztereken mutatjuk meg a szüreti szokásokat, a Szent Mihály napi hagyományokat. A program részeként az érdeklődők kézműves foglalkozáson is részt vehetnek. Az esemény gasztronómiai élményt is nyújt a látogatóknak, akiket készülő musttal, pogácsával várunk.
Sétálj, gyalogolj, bringázz velünk!
Sétálj, gyalogolj, bringázz velünk!
A mesék bűvöletében
Lejárt program
Program helyszíne: Szentes
Program típusa: akadályverseny, vetélkedő
Közös mesehallgatás utáni városi séta, amely során a Koszta József Múzeum kiállítóhelyeit és Szentes város nevezetes pontjait, a mesék világát idéző logikai-ügyességi-szerencse játékok, feladatok megoldásával lehet jobban megismerni. A több állomásos programon, az egyes helyszínekre való eljutás az eredményesen elvégzett feladatok segítségével valósul meg.

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2019MŐF 2018MŐF 2017
Nemzeti Kulturális Alap