RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
Múzeum adatlapja Múzeumi őszbúcsúztató – Engedd el magad!
Hall
Állandó kiállítás
Kisszalon
Sciffer Miksa a villa építtetője
Általános információk
2011. január 1-jén az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és a Vám- és Pénzügyőrség egyesülésével létrejött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Ennek következtében a Vám- és Pénzügyőr Múzeum és a Magyar Adózástörténeti Gyűjtemény is integrálódott Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum (rövidítve: PAM) néven, mely így jelenleg két állandó kiállítóhelyen fogadja látogatóit.
Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum
Budapest
Munkácsy Mihály utca 19/B
E-mail: muzeum@nav.gov.hu
Telefon: (1) 472 6342
www.nav.gov.hu/nav/keki/muzeum
címke: Polifónia és Polifoam – a lélek feltöltése a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeumban – 16:00 – 16:25 Édenkerti nyugalom a Schiffer-villában – színek harmóniája Kernstok Károly üvegablakán 16:30 – 16:50 Adós és vámos irodalom Kautzky Armand Jászai Mari-díjas érdemes művész előadásában 17:00 – 17:40 Relaxációs technikák oktatása I. (regisztráció szükséges) 17:00 – 17:40 Művészetterápiás kézműves foglalkozás I.(regisztráció szükséges) 17:45 – 18:05 Zenés, hangulatos tárlatvezetés az állandó kiállítás termeiben 18:10 – 18:50 Relaxációs technikák oktatása II. (regisztráció szükséges) 18:10 – 18:50 Művészetterápiás kézműves foglalkozás II: (regisztráció szükséges) 19:00 Flutissimo - Molnár Balázs és a Pénzügyőr Kamaraegyüttes cd-bemutató koncertje Regisztrálni e-mailben a foglalkozás megnevezésével és a választott időpont feltüntetésével lehet a muzeum@nav.gov.hu e-mail címen A rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!
nyitva tartás
megközelítés
Megközelítés: Térkép

M1 metróval, a Bajza utcai megállótól gyalog,

105 számú autóbusszal a Bajza utcai megállótól gyalog,

72 számú trolival a Munkácsy Mihály utcai/Rippl-Rónai utcai megállótól gyalog.

A múzeum további programjai
Múzeumi őszbúcsúztató – Engedd el magad!
Múzeumi őszbúcsúztató – Engedd el magad!
Polifónia és Polifoam – a lélek feltöltése a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeumban –
Polifónia és Polifoam – a lélek feltöltése a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeumban –
Lejárt program
Program helyszíne: Budapest
Program típusa: családi program, egyéb, kézműves foglalkozás, koncert, műhelyfoglalkozás, rendhagyó műhelyfoglalkozás, rendhagyó múzeumbemutatás, rendhagyó tárlatvezetés, tárlatvezetés, tematikus foglalkozás
Regisztráció szükséges!
Kellemes szellemei-lelki feltöltődés 2021. november 6-án a Pénzügyőr- és Adózástörténti Múzeumban. Képzőművészet, irodalom, relaxáció, mandalakészítés és kamarazenei program várja a látogatókat. A rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2020MŐF 2019MŐF 2018
Nemzeti Kulturális Alap