RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
?Ha tetszett a múzeumi program, a csillagra kattintva értékelheti. A programot a Facebookon is ajánlhatja a Facebook Tetszik gomb segítségével. Kérjük, az oldal alján írja meg véleményét vagy tekintse meg, mások hogyan vélekedtek a programról
Állati kavalkád – különleges állatok testközelből Lejárt program
település:
Budapest
múzeum neve:
Magyar Természettudományi Múzeum Múzeum adatai
program helyszíne:
1083 Budapest, Ludovika tér 2-6.Térkép
napszak: délelőtt, dél, délután
program típusa: családi program, előadás, kötetlen beszélgetés, speciális foglalkozás
célközönség: általános iskolások, autisták, beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdők, családok, értelmi fogyatékossággal élők, felnőttek, fiúk, fogyatékossággal élők, gyermekek, gyógypedagógusok, hallássérültek, iskolák, középiskolások, lányok, látássérültek, megértési nehézséggel élők, mozgáskorlátozottak, múzeumpedagógusok, nyugdíjasok, óvodások, pedagógusok, sajátos nevelési igényűek, szülők, vakok és gyengénlátók
Állati jó kavalkádot szervezünk a Magyar Természettudományi Múzeumban! Itt megtalálhatod kedvenceidet, vagy testközelből ismerkedhetsz különleges állatokkal. Akár a kezedbe is veheted, és meg is simogathatod őket. Persze a közös fotó sem maradhat el.

2020. október harmadikán, 10 és 16 óra között a Magyar Természettudományi Múzeum Kupolacsarnokában, egy különleges, interaktív, élő állatokat felvonultató programmal várjuk kedves látogatóinkat. A kisgyermekektől az idősebbekig, mindenki találhat magának egy-egy kedvencet, vagy találkozhat olyan különleges állatokkal, amelyekről korábban nem is hallott. Az érdeklődők összefuthatnak boával, királypitonnal, házi patkánnyal, és egy vizslával, aki ha kell, szemetet szed, és azt elviszi a kukába. Röptethetnek szalagos álölyvet, kézbe foghatnak görög teknőst, láthatnak nyestet, bengáli macskát. Az állatbemutatót még élvezetesebbé teszi, hogy vendégeink kétóránként, egy-egy órás előadás megtekintése során, számos érdekességeket tudhatnak meg a nap főszereplőiről. Az előadások között lehetőség lesz közös fényképek készítésére a műsor sztárjaival.

Honlap:
www.nhmus.hu
E-mail:
mtminfo@nhmus.hu
Jegyárak:

Programunk az Állandó kiállításra szóló jegy megvásárlásával látogatható.

Kedvezmény:
Kedvezményes felnőtt jegy 62-70 éves kor között: 1100Ft Kedvezményes felnőtt jegy (a legalább két 18 év alatti személyt kísérő egy vagy két szülő / közeli hozzátartozó részére): 1100Ft Kedvezményes ifjúsági jegy 6-26 éves kor között: 1100Ft Teljes árú csoportjegy (10 fő feletti létszám esetén): 1900Ft / fő Ifjúsági csoportjegy 6-26 év közöttieknek (10 fő feletti létszám esetén): 900Ft / fő Nyugdíjas csoportjegy (62-70 év közötti vagy teljes öregségi nyugdíjra jogosult állampolgároknak 10 fő feletti létszám esetén): 900 / fő Családi jegy (2 felnőtt + 1 gyerek [6 év feletti]): 5000Ft 6 év alattiaknak és 70 év felettieknek a belépés ingyenes.
Valódi és virtuális múzeumi találkozások
Szalagos álölyv röptetése
Programidőpontok:
2020. OKT 03. 10:00 - 15:59
Programidőpontok leírása

Az előadások kezdési időpontja:

10.00 óra

12.00 óra

14.00 óra

Célközönség

A legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenkit várunk, aki szereti az állatokat.

Felelős személy
Név: Kispál István
Cím: 1083 Budapest Ludovika tér 2-6
Telefon: 06 1 210 1075 3221
E-mail: kispal.istvan@nhmus.hu
Látnivalók a környéken
Speciális szállásajánlatok a környéken
A múzeum további programjai
Szakmai programok
Szakmai programok
Őszi gombafesztivál
Lejárt program
Program helyszíne: Budapest
Program típusa: családi program, kötetlen beszélgetés, rendhagyó múzeumbemutatás, speciális foglalkozás, verseny
A Magyar Természettudományi Múzeum a Magyarhoni Gombász Egylettel közösen, idén is megrendezi az Őszi Gombafesztiválját! A hagyományoknak megfelelően a látogatók által gyűjtött vadon termő gombák gombaszépségversenyen vehetnek részt.

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2019MŐF 2018MŐF 2017
Nemzeti Kulturális Alap