RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
?Ha tetszett a múzeumi program, a csillagra kattintva értékelheti. A programot a Facebookon is ajánlhatja a Facebook Tetszik gomb segítségével. Kérjük, az oldal alján írja meg véleményét vagy tekintse meg, mások hogyan vélekedtek a programról
Bringázz velünk! Lejárt program
település:
Tata
múzeum neve:
Német Nemzetiségi Múzeum Múzeum adatai
program helyszíne:
2890 Tata, Alkotmány u. 1.Térkép
napszak: délelőtt, dél, délután
program típusa: családi program, időszaki kiállítás, kirándulás, kötetlen beszélgetés
célközönség: általános iskolások, családok, felnőttek, fiúk, gyermekek, gyógypedagógusok, iskolák, középiskolások, lányok, múzeumpedagógusok, nyugdíjasok, óvodások, pedagógusok, szülők
Múzeumunk aktuális időszaki kiállításához, a „Két keréken – A kerékpározás történetének 200 éve”című tárlathoz kapcsolódik 28 km-es túránk, melynek célja a Tata körzetében található épített örökség megismerése a Berta-malom, a naszályi malom, Billegpuszta és Dióspuszta érintésével.

Maga a kiállítás Tata testvérvárosából, a németországi Gerlingenből érkezve, a különböző történelmi időszakokon keresztül a biciklizés sokrétűségére hívja fel a figyelmet. A Német Nemzetiségi Múzeumból (2890 Tata, Alkotmány u. 1.) kiindulva - s oda visszaérkezve -  ehhez kapcsolódik vezetett kerékpáros túránk.


A túrán résztvevők NYEREMÉNYJÁTÉKBAN vehetnek részt a túrapontok teljesítésével, a Múzeumok Őszi Fesztiválja EVENT@HAND applikáció segítségével! (Ami innen letölthető: https://guideathand.com/…/downloa…/muzeumok-oszi-fesztivalja)


Akit csak az tart vissza a túrától, hogy nem rendelkezik megbízható kerékpárral, vasárnap reggel 9 órától az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ kedvezményesen tud kerékpárt kölcsönözni kifejezetten a múzeum túrájára 1000 Ft-os kedvezményes áron! Programunk támogatását ezúton is köszönjük az Új Kajakház Ökoturisztikai Központnak!

Honlap:
http://kunymuzeum.hu/nemet-nemzetisegi-muzeum
E-mail:
info@kunymuzeum.hu
Ingyenes program!
Kulturális örökségtúrák
Programidőpontok:
2018. OKT 14. 10:00 - 16:00
Célközönség

Programunkra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Felelős személy
Név: Nagy Roland
Cím: 2890 Tata, Öregvár, Váralja u. 1-3.
Telefon: 06-34/487-682
E-mail: nagy.roland@kunymuzeum.hu
Látnivalók a környéken
Speciális szállásajánlatok a környéken
A múzeum további programjai
Utazó múzeum
Utazó múzeum
Szomszédolás
Szomszédolás
Lejárt program
Program helyszíne: Tata
Program típusa: családi program, előadás, kötetlen beszélgetés, rendhagyó műtárgybemutatás, rendhagyó múzeumbemutatás
Múzeumunk foglalkozásokat mutat be Tarján, Baj és Vértestolna tájházaiban, ahol német nemzetiségi iskolás gyermekeknek nyílik lehetősége a múzeumpedagógia foglalkozásokon keresztül ismerkedni a Német Nemzetiségi Múzeum gyűjteményével.
Múzeumi Őszbúcsúztató
Múzeumi Őszbúcsúztató
Őszi búcsú a múzeummal
Őszi búcsú a múzeummal
Lejárt program
Program helyszíne: Tata
Program típusa: családi program, egyéb, időszaki kiállítás, kézműves foglalkozás, kötetlen beszélgetés, múzeumi foglalkozás, múzeumi nap, rendhagyó tárlatvezetés, tárlatvezetés
Márton-naphoz kapcsolódva múzeumi tematikus nappal és kézműves foglalkozásokkal várjuk az érdeklődőket és a gyermekeket múzeumunkba!
Sétálj, gyalogolj, bringázz!
Sétálj, gyalogolj, bringázz!
Múzeumi tekergő tematikus nap
Múzeumi tekergő tematikus nap
Lejárt program
Program helyszíne: Tata
Program típusa: családi program, drámapedagógiai foglalkozás, előadás, időszaki kiállítás, kézműves foglalkozás, kirándulás, kötetlen beszélgetés, múzeumi foglalkozás, múzeumi nap, tárlatvezetés, tematikus foglalkozás
Regisztráció szükséges!
Múzeumunk aktuális időszaki kiállításához, a „Két keréken – A kerékpározás történetének 200 éve” című tárlathoz kapcsolódóan szervezzük meg tematikus napunkat iskolás és óvodás csoportok számára. A délelőtti program folyamán múzeumpedagógiai órák és kézműves foglalkozások kerülnek megrendezésre.

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Sétálj, gyalogolj, bringázz! – kulturális örökségtúrák

Magyar Múzeumok

Gyűjtsd a km-eket és a pontokat! Ünnepeljük együtt az NKA-t!

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2017MŐF 2016MŐF 2015
Nemzeti Kulturális Alap