RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
?Ha tetszett a múzeumi program, a csillagra kattintva értékelheti. A programot a Facebookon is ajánlhatja a Facebook Tetszik gomb segítségével. Kérjük, az oldal alján írja meg véleményét vagy tekintse meg, mások hogyan vélekedtek a programról
Bringázz velünk! Lejárt program
település:
Tata
múzeum neve:
Német Nemzetiségi Múzeum Múzeum adatai
program helyszíne:
2890 Tata, Alkotmány u. 1.Térkép
napszak: délelőtt, dél, délután
program típusa: családi program, időszaki kiállítás, kirándulás, kötetlen beszélgetés
célközönség: általános iskolások, családok, felnőttek, fiúk, gyermekek, gyógypedagógusok, iskolák, középiskolások, lányok, múzeumpedagógusok, nyugdíjasok, óvodások, pedagógusok, szülők
Múzeumunk aktuális időszaki kiállításához, a „Két keréken – A kerékpározás történetének 200 éve”című tárlathoz kapcsolódik 28 km-es túránk, melynek célja a Tata körzetében található épített örökség megismerése a Berta-malom, a naszályi malom, Billegpuszta és Dióspuszta érintésével.

Maga a kiállítás Tata testvérvárosából, a németországi Gerlingenből érkezve, a különböző történelmi időszakokon keresztül a biciklizés sokrétűségére hívja fel a figyelmet. A Német Nemzetiségi Múzeumból (2890 Tata, Alkotmány u. 1.) kiindulva - s oda visszaérkezve -  ehhez kapcsolódik vezetett kerékpáros túránk.


A túrán résztvevők NYEREMÉNYJÁTÉKBAN vehetnek részt a túrapontok teljesítésével, a Múzeumok Őszi Fesztiválja EVENT@HAND applikáció segítségével! (Ami innen letölthető: https://guideathand.com/…/downloa…/muzeumok-oszi-fesztivalja)


Akit csak az tart vissza a túrától, hogy nem rendelkezik megbízható kerékpárral, vasárnap reggel 9 órától az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ kedvezményesen tud kerékpárt kölcsönözni kifejezetten a múzeum túrájára 1000 Ft-os kedvezményes áron! Programunk támogatását ezúton is köszönjük az Új Kajakház Ökoturisztikai Központnak!

Honlap:
http://kunymuzeum.hu/nemet-nemzetisegi-muzeum
E-mail:
info@kunymuzeum.hu
Ingyenes program!
Kulturális örökségtúrák
Programidőpontok:
2018. OKT 14. 10:00 - 16:00
Célközönség

Programunkra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Felelős személy
Név: Nagy Roland
Cím: 2890 Tata, Öregvár, Váralja u. 1-3.
Telefon: 06-34/487-682
E-mail: nagy.roland@kunymuzeum.hu
Látnivalók a környéken
Speciális szállásajánlatok a környéken
A múzeum további programjai
Utazó múzeum
Utazó múzeum
Szomszédolás
Szomszédolás
Lejárt program
Program helyszíne: Tata
Program típusa: családi program, előadás, kötetlen beszélgetés, rendhagyó műtárgybemutatás, rendhagyó múzeumbemutatás
Múzeumunk foglalkozásokat mutat be Tarján, Baj és Vértestolna tájházaiban, ahol német nemzetiségi iskolás gyermekeknek nyílik lehetősége a múzeumpedagógia foglalkozásokon keresztül ismerkedni a Német Nemzetiségi Múzeum gyűjteményével.
Múzeumi Őszbúcsúztató
Múzeumi Őszbúcsúztató
Őszi búcsú a múzeummal
Őszi búcsú a múzeummal
Program helyszíne: Tata
Program típusa: családi program, egyéb, időszaki kiállítás, kézműves foglalkozás, kötetlen beszélgetés, múzeumi foglalkozás, múzeumi nap, rendhagyó tárlatvezetés, tárlatvezetés
Immár tradíció a Német Nemzetiségi Önkormányzattal közösen szervezett német nyelvű szentmise. Idén a nemzetiségi énekkarok közreműködésével zajló misét családi nap és kézműves vásár előzi meg Márton naphoz kapcsolódva, amelyre múzeumunkban kerül sor.
Sétálj, gyalogolj, bringázz!
Sétálj, gyalogolj, bringázz!
Múzeumi tekergő tematikus nap
Múzeumi tekergő tematikus nap
Lejárt program
Program helyszíne: Tata
Program típusa: családi program, drámapedagógiai foglalkozás, előadás, időszaki kiállítás, kézműves foglalkozás, kirándulás, kötetlen beszélgetés, múzeumi foglalkozás, múzeumi nap, tárlatvezetés, tematikus foglalkozás
Regisztráció szükséges!
Múzeumunk aktuális időszaki kiállításához, a „Két keréken – A kerékpározás történetének 200 éve” című tárlathoz kapcsolódóan szervezzük meg tematikus napunkat iskolás és óvodás csoportok számára. A délelőtti program folyamán múzeumpedagógiai órák és kézműves foglalkozások kerülnek megrendezésre.

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Sétálj, gyalogolj, bringázz! – kulturális örökségtúrák

Magyar Múzeumok

Gyűjtsd a km-eket és a pontokat! Ünnepeljük együtt az NKA-t!

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2017MŐF 2016MŐF 2015
Nemzeti Kulturális Alap