RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
?Ha tetszett a múzeumi program, a csillagra kattintva értékelheti. A programot a Facebookon is ajánlhatja a Facebook Tetszik gomb segítségével. Kérjük, az oldal alján írja meg véleményét vagy tekintse meg, mások hogyan vélekedtek a programról
E. F., avagy Te mit tennél a helyedben? Lejárt program
település:
Tata
múzeum neve:
Kuny Domokos Múzeum Múzeum adatai
program helyszíne:
2890 Tata, Öregvár, Váralja u. 1-3.Térkép
napszak: délelőtt
program típusa: egyéb
célközönség: általános iskolások, családok, gyermekek, iskolák, középiskolások, pedagógusok
A Kuny Domokos Múzeum egy kaland- és szerepjáték kidolgozását tűzte ki célul. Ez azonban sokkal több lesz, mint egy fotelben egy nap alatt átélhető kaland. A történet csak úgy lesz végigjátszható, ha a résztvevők az eredeti helyszíneket is felkeresik, megismerik, az ott vagy azok kapcsán elrejtett kódokat, rejtvényeket megfejtik. Történelmi, művészettörténeti élményeket kínálunk és száz évnyi időugrást, hiszen a játék hátterét Esterházy Ferenc gróf (1896 – 1939) kora adja.

A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében múzeumunk egy 2-3 napos tábort szeretne megvalósítani, melynek résztvevői elsőként próbálhatják ki az újonnan fejlesztett játékot (még a kalandkönyv kiadása előtt), az itt szerzett tapasztalatok pedig a megjelenés előtti utolsó simításokat, javításokat, kiegészítéseket eredményezik majd.

 

E-mail:
info@kunymuzeum.hu
Értékeink újratöltve
Programidőpontok:
2023. NOV 10. 09:00 - 16:00
Felelős személy
Név: Szűcs József
Cím: 2890 Tata, Váralja utca 1-3.
Telefon: + 36 30 331 7511
E-mail: muzeumpedagogia@kunymuzeum.hu
A múzeum további programjai
Csak természetesen
Csak természetesen
Geotóp nap
Geotóp nap
Lejárt program
Program helyszíne: Tata
Program típusa: családi program, tematikus foglalkozás
A Kuny Domokos Múzeum 2016 óta szervez Geotóp napot az ELTE Tatai Geológus Kert és az ELTE TTK Természetrajzi Múzeum közreműködésével.
Csak természetesen
Csak természetesen
Csak természetesen - borvígasság újratöltve
Csak természetesen - borvígasság újratöltve
Lejárt program
Program helyszíne: Tata
Regisztráció szükséges!
A Kuny Domokos múzeum hagyományteremtő szándékkal a Múzeumok Éjszakájának programjaként szervezte meg első alkalommal borvígasságát. Programsorozatunk második eseményét ismét egy jelentős, országos kezdeményezés keretében szervezzük meg. A Múzeumok Őszi Fesztiváljának tematikájához illeszkedve társszervezőinkkel együtt tovább folytatjuk borkulturális kalandozásunkat. A Neszmélyi Borvidék borászatait bemutató újabb programmal a „Csak természetesen” tematikához illeszkedve, olyan borászatokat látunk vendégül, akik az ökológiai szőlőművelés, a természetes borkészítés és a fenntarthatóság szempontjait szem előtt tartva készítik nedűiket. Vendég borászatok: Turay Családi Pincészet, Szivek Pince.

Családbarát Múzeum

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2022MŐF 2021MŐF 2020
Nemzeti Kulturális Alap