RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Interaktív programok (október 29. - november ...

Interaktív programok (október 29. - november 4.)

Különböző interaktív programok közül választhatnak az érdeklődők október utolsó hetében. Kreatív foglalkozás keretében vászontáskát festhetnek az alkotni vágyók Veszprémben. A színházi előadások elemzésével ismerkedhetnek meg a budapesti diákok. A középkori fegyverek szerelmesei számára pedig lehetőség nyílik, hogy saját kezükben tarthassanak egy páncélt.

 

Ősz a Bakonyi Házban - Plant paint festés

Levél lenyomatos táskákat festhetnek az érdeklődők a Laczkó Dezső Múzeum szervezésében, Veszprémben. Az elkészült táskák a környezettudatos életmódhoz járulnak hozzá, hiszen a vásárláskor használt nejlonzacskók tökéletesen helyettesíthetők velük. A kreatív alkotó foglalkozás gyerekek és felnőttek számára egyaránt ajánlott. A rendezvény helyszíne a Bakonyi Ház.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=78

 

Csehov művek, rendezői koncepciók

A színházi előadások elemzésének világába vezeti be a diákokat a budapesti Bajor Gizi Színészmúzeum. A foglalkozások során Csehov művek (Sirály, vagy Három nővér) négy különböző rendező által készített előadásának azonos jeleneteit hasonlíthatják össze a középiskolások. 

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=9

 

Páncél simogató - avagy hogyan készültek a középkori fegyverek?

 A hagyományőrző páncélkészítők mesterfogásaival ismerkedhetnek meg a látogatók a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az esemény résztvevői megtudhatják, mi zajlik egy kovácsműhelyben, illetve megtapasztalhatják, hogy milyen nehéz egy páncél, vagy egy sisak.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=217

 

Hasonlóan kreatív programokat a Mesterek és alkotók tematikából itt találhat:

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?id=programok_hu&type=1&mid=-&tid=-&datum=36373839404142&kategoria=000001000000&napszak=0111111

 

Páncél simogató a Nemzeti Múzeumban

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2021MŐF 2020MŐF 2019
Nemzeti Kulturális Alap