RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Szavazz, like-olj és segíts nyerni általános ...

Szavazz, like-olj és segíts nyerni általános iskolai osztályoknak!

Elindítottuk a szavazást az ŐSZI KÉK - ŐSZI KÉP alkotópályázatra beérkezett munkákra!

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) ŐSZI KÉK–ŐSZI KÉP címmel alkotópályázatot írt ki két korcsoportban általános iskolai osztályok számára a 2017. szeptember 25. és november 12. között megvalósuló Múzeumok Őszi Fesztiváljához kapcsolódóan.

Az alsó tagozatos iskolai osztályok süni szereplőt felvonultató irodalmi alkotások rajzolt illusztrációival pályázhattak.

A felső tagozatos iskolai osztályok ősszel vagy múzeummal kapcsolatos irodalmi alkotás (pl. vers, dalszöveg, novella) alapján forgattak okostelefonnal videót.

Korcsoportonként a 3 legtöbb lájkot elért alkotást beküldő osztály az ICO Zrt. és a Szabadtéri Néprajzi Múzeum által felajánlott nyereményben részesül.  Fődíjak: múzeumpedagógiai foglalkozás a szentendrei Skanzenben, illetve gyárlátogatás az ICO Zrt. pomázi üzemébe az egész osztály számára.

Mindkét korcsoportban 3-3 díjazottat választunk ki a Facebook oldalra feltöltött pályázatokra a megadott határidőig beérkezett lájkok száma alapján.

A pályázati anyagokra lájkolással lehet szavazni 2017. november 6. hétfő éjfélig

Ráadásul a pályamunkákat Egerben, a Dobó Vármúzeumban 2017. november 8-9-én megrendezésre kerülő IX. Országos Múzeumpedagógiai Konferencián is bemutatjuk, és a konferenciaközönség szavazatai alapján a konferencia különdíjában részesül két osztály.

 A díjakról bővebb információ itt érhető el.

Szavazás az alsó tagozatos osztályoktól érkezett rajzokra: IDE KATTINTS

Szavazás a felső tagozatos osztályoktól érkezett videókra: IDE KATTINTS

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2020MŐF 2019MŐF 2018
Nemzeti Kulturális Alap