RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Wellness és múzeum az őszi szünetben

Wellness és múzeum az őszi szünetben

A wellness szót legtöbbször a szállodákkal összefüggésben használjuk, pedig ennél jóval tágabb a jelentése: kifejezi a testi-lelki harmóniát, hogy „jól érzem magam”. Pihenéssel, sporttal, vagy utazással épp úgy feltöltődhetünk, mint egy kulturális programmal. És mi lenne, ha mindezt együtt csinálnánk az őszi szünetben?

Országszerte számos szálláshely várja speciális ajánlatokkal a fesztivál idején a vendégeket. Itt a lehetőség, hogy eltöltsünk néhány napot kedvenc városunkban, kihasználva a szállodák fesztivál idejére vonatkozó kedvezményes szállásajánlatát, és közben részt vegyünk egy-egy múzeum különleges, és rendhagyó programján. Érdemes válogatni a belföldi szálláshelyek Múzeumok Őszi Fesztiválja idejére szóló kedvezményes ajánlataiban!

Az idei év újdonsága, hogy a múzeumok az iskolai őszi szünetre speciális rendezvényekkel készülnek: családi programok, detektív játékok, izgalmas múzeumi felfedezések, őszi mini táborok (felnőtteknek is!), exklúzív  tárlatvezetések. A programok gazdag kínálatában itt lehet böngészni.

Gyűjtsünk hát erőt a hideg téli napokra, használjuk ki az utolsó őszi hétvégéket, kiránduljunk, vagy utazzunk el az őszi szünetben – és töltődjünk fel múzeummal!

Programajánló az őszi szünetre

Kedvezményes szállásajánlatok 

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2021MŐF 2020MŐF 2019
Nemzeti Kulturális Alap