RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Gyűjtsd a km-eket és a pontokat! ...

Gyűjtsd a km-eket és a pontokat! Ünnepeljük együtt az NKA-t!

Idén az NKA 25 – Sétálj, gyalogolj, bringázz! Kulturális örökségtúrák a Nemzeti Kulturális Alap megalapításának jubileumi évében című programsorozathoz kapcsolódó pontgyűjtő játékot hirdetünk.

Gyűjsd a km-eket és a pontokat! Ünnepeljük együtt az NKA-t!

Gyűjts össze a Sétálj, gyalogolj, bringázz! Kulturális örökségtúrák helyszínein min. 25 pontot, írd be a helyszín kódját a pontgyűjtő lapra vagy használd az applikációt, és küldd vissza legkésőbb 2018.11.23-ig a Szabadtéri Néprajzi Múzeum címére (2000 Szentendre, Sztaravodai út 75) NKA 25 pontgyűjtő jeligével!  

A játékban részt lehet venni az EVENT@HAND MÖF ingyenes online applikáció segítségével, vagy a pontgyűjtő adatlap kitöltésével is.

Bővebb információ az applikációról: ITT

Segítség az alkalmazás letöltéséhez:
https://guideathand.com/hu/downloads/muzeumok-oszi-fesztivalja 

pontgyűjtő adatlap itt tölthető le.

A helyszínek különböző pontszámokat érnek, miden pontszám az adott helyszínen kihelyezett lakáton és az www.oszifesztival.hu  oldalon is megtalálható. Az applikációhoz használható QR kódok illetve a kódok is a helyszíneken kihelyezett NKA 25 plakátokon olvashatók le.

Az örökségtúra helyszínek listája ide kattintva érhető el. 

 

A játékban való részvétel feltételei:

A játékban csak 18 éven felüli személyek vehetnek részt.

Egy játékos több pontgyűjtő lapot is beküldhet, amennyiben különböző túrákat teljesít. 

Nyeremények

Az első 100 beküldő tornazsákot kap ajándékba, egy szerencsés nyertesnek pedig további ajándékokkal töltjük meg a zsákot.

A sorsolásra 2018. november 23-át követően kerül sor. A nyertesek listáját a www.oszifesztival.hu oldalon tesszük közzé és postai úton is értesítjük őket. A nyereményeket postán küldjük ki a nyertesek részére. A postai kézbesítések során felmerülő problémákért nem vállalunk felelősséget.

Adatvédelem

A szervezők a személyes adatokat (név, postacím) bizalmasan kezelik, a nyertesek névsora és a postacím településneve a weboldalon jelenik meg értesítés céljából.

Tájékoztatjuk, hogy a programról kép- és videófelvétel készül, melyen Ön is szerepelhet. A felvételek a „Múzeumok Őszi Fesztiválja” hivatalos felületein, illetve híranyagaiban nyilvánosságot kaphatnak. Regisztrációjával a felvétel készítéséhez és annak publikálásához is hozzájárul. (A fotó-, hang- és fi lmfelvételek felhasználhatóságáról a 2013. évi V. törvény [új Ptk.] 2:48. §-a rendelkezik.) Mint jelentkező elfogadja, hogy az adatgyűjtés, a személyes adataia is kiterjed. A MOKK az adatok feldolgozása és kezelése során különös hangsúlyt fektet az adatbiztonság követelményének megvalósulására. A személyes adatok kezelését és nyilvántartását az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szabályozza. 

 


Családbarát Múzeum

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2022MŐF 2021MŐF 2020
Nemzeti Kulturális Alap