RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Ingyenes programok a Fesztivál utolsó hetére

Ingyenes programok a Fesztivál utolsó hetére

A Múzeumok Őszi Fesztiválja utolsó hete is bővelekedik ingyens programokban;  országszerte színes izgalmas események várják az érdeklődőket.

 

Ingyenes programok a Fesztivál utolsó hetéreOktóber 4-8-iga Besenyszögi Vehiculum-Ház Közérdekű Muzeális Gyútjemény szervezésében a legkisebbekne, óvodásoknak és kisiskálásoknak szerveznek foglalkozásokat, főszerepben a márton ikonikus állata, a libe! "Márton napján libát eszünk: libás énekek- és énekes játékok; Merített papíron írás libatollal: Iskolai Krónika alkotása az osztályközösségekkel; Libaterelő verseny Besenyszög piacán; Márton-napi poceta: zenés–táncos mulatság libás dalokkal az óvodában.


http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=347

Ingyenes programok a Fesztivál utolsó hetéreFelnőtteket szólít meg november 7-én a RÉGÉSZETRŐL KEREKASZTALNÁL címú előadás a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum szervezésében. A múzeum az új és modern kor régészete tárgykörében szervezi a  tudományos ülést és kerekasztal beszélgetést. A kerekasztal beszélgetést megelőző előadások a hadtörténeti régészet kutatási perspektíváinak és kulturális örökségvédelmi kihívásainak bemutatására tesznek kísérletet.

 http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=468

Ingyenes programok a Fesztivál utolsó hetéreCsaládok számára kínál izgalmas programot az Intercisa Múzeum Dunaújvárosban. A november 9-ei foglalkozáson szülők és gyerekek  őszi tematikájú kézműves programokon  Márton-napi hagyományokra épülő foglalkozásokon vehetnek részt.. Mindeközben pedig díjmentesen megtekinthető a múzeum összes tárlata!

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=141

Ingyenes programok a Fesztivál utolsó hetéreIngyenes programok a Fesztivál utolsó hetéreNovember 9-én a szakmai érdeklődőket - pedagógusokat, múzeumpedagógusokat - várja a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Győrben a Csikóca Művészeti Műhely nyilt délutánján. A pedagógusok megismerkedhetnek az aktuális időszaki kiállítás alkotásaival - a művészet, amellyel egy óvodás korú gyermek találkozik a múzeumban, nincs is olyan távol az őt körülvevő hétköznapi dolgokban sem.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=136

 

Az ingyenes programok nagy része regisztrációhoz kötött, ezért keresse fel a múzeum oldalát!

Böngésszen tovább az alábbi linken elérhető gazdag programkínálatban, és találjon rá az igazán Önhöz illő fesztiválprogramra:

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2022MŐF 2021MŐF 2020
Nemzeti Kulturális Alap