RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Ingyenesen látogatható múzeumi programok az őszi ...

Ingyenesen látogatható múzeumi programok az őszi szünetre is.

Az őszi szünet tartalmas eltöltéséhez kínál a Múzeumok Őszi Fesztiválja érdekes, izgalmas múzeumi programokat, nem csak gyerekeknek.

Fotózd Újra! címmel a  hajdúnánási Móricz Pál Városi Könyvtár és Helytörténeti 

Ingyenesen látogatható múzeumi programok az őszi szünetre is.

Gyűjtemény a gyűjtemény fotóiból válogatott kiállítást, kiegészítve olyan képekkel, melyeket ma készítenek el a jelentkezők: újrafotózzák . A kiállítás a 180 éves dagerrotípia emlékére készülcsaládjuk képeit.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=441Ingyenesen látogatható múzeumi programok az őszi szünetre is.Kifejezetten gyerekeknek szól a Nagy felfedezők nyomába - barkácsoljunk együtt! című kiállítása Soproni Evangélikus Múzeumban. A foglalkozás során a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a legnagyobb földrajzi felfedezőkkel és fejleszthetik kézügyességüket: hajókat, kincsesládákat és térképet készíthetnek. 

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=181


A tudomány iránt érdeklődő legkisebbek számára kínál izgalmas felfedeznivalót a zirci Magyar Természettudományi Múzeum Bakonyi Természettudományi Múzeuma.  A Magyar Természettudományi Múzeum Napja című foglalkozáson október 29-én,  az Anyaintézményük születésnapját ünnepelve az óvodás korosztálynak szóló tematikus programmal és apró ajándékkal kedveskednek.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=152


 

Október 29-én az Óbudai Múzeum Templomok a talpunk alatt címmel tartanak kurátori tárlatvezetést. A látogatók mIngyenesen látogatható múzeumi programok az őszi szünetre is.egismerkedhetnek a középkori főtérien állt gótikus Szűz Mária templom és az árpád kori Szent Péter templom történetével, alapításával, pusztulásával, valamint Óbuda híres mecénásával, Lokietek Erzsébet királynéval.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=407

 

 

Az ingyenes programok nagy része regisztrációhoz kötött, ezért keresse fel a múzeum oldalát!

Böngésszen tovább az alábbi linken elérhető gazdag programkínálatban, és találjon rá az igazán Önhöz illő fesztiválprogramra:

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html

Családbarát Múzeum

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2022MŐF 2021MŐF 2020
Nemzeti Kulturális Alap