RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Óvodás foglalkozások a múzeumban (október 2-8.)

Óvodás foglalkozások a múzeumban (október 2-8.)

Óvodás foglalkozások a múzeumban (október 2-8.)

Az óvodapedagógusok napja alkalmából már október elejére is kínálnak programokat egyes múzeumok. Október 4-én és 6-án színes múzeumpedagógiai rendezvényeket szerveznek Pápán és Budapesten.


„Én egész népemet fogom…”

Óvodai csoportok számára kínál múzeumpedagógiai foglalkozást a budapesti József Attila Emlékhely Múzeum. Családokat, kisgyermekeket, pedagógusokat is szívesen látnak az óvónőkkel közösen megtartott programon. Ezek: Altató – játékos verstanulás, versértelmezés, versillusztrálás; A hangya – játékos verstanulás, versértelmezés, versillusztrálás; A betlehemi királyokhoz „Betlehemi jászol” készítése; Kedves Jocó! – játékos verstanulás, versértelmezés, versillusztrálás.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=558

 

Mese a múzeumban

Óvónőket várnak október 6-án a Gróf Esterházy Károly Múzeumba Pápán. Megismertetik az óvodapedagógusokkal a múzeum tevékenységét, amelyet majd a gyerekeknek és a szülőknek is közvetítenek. A kisgyerekek gazdag fantáziavilágát a játék és a mese tölti ki. A közös beszélgetés során megvitatják, hogy a múzeum profiljába tartozó szakmai tartalom milyen mélységben fejleszti, gazdagítja egy kisgyermek személyiségét.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=374

Családbarát Múzeum

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2022MŐF 2021MŐF 2020
Nemzeti Kulturális Alap