RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
?Ha tetszett a múzeumi program, a csillagra kattintva értékelheti. A programot a Facebookon is ajánlhatja a Facebook Tetszik gomb segítségével. Kérjük, az oldal alján írja meg véleményét vagy tekintse meg, mások hogyan vélekedtek a programról
Jóga a múzeumban
település:
Békéscsaba
múzeum neve:
Munkácsy Mihály Múzeum Múzeum adatai
program helyszíne:
5600 Békéscsaba, Széchenyi utca 9.Térkép
program típusa: egyéb
Különleges helyszínen, a múzeum kiállítótermeiben biztosítjuk az alkalmat a jóga kipróbálására kezdők és haladók részére, ezáltal a résztvevők nem mindennapi múzeumi élménnyel gazdagodhatnak.
E-mail:
mmm@munkacsy.hu
Fittmúzeum
Programidőpontok:
2023. OKT 12. 16:30 - 18:00
A múzeum további programjai
Múzeumi őszbúcsúztató
Múzeumi őszbúcsúztató
Mesenap a múzeumban
Program helyszíne: Békéscsaba
Program típusa: előadás, kézműves foglalkozás
A Magyar Népmese Napján Soós Emőke bábszínész, mesemondó mesél gyermekeknek és felnőtteknek. Míg a felnőttek hallgatják a mesét, a gyermekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt, ahol könyvjelzőt és kanálbáb mesefigurákat készíthetnek különböző technikai eljárással.
Hozzáférhető múzeum
Hozzáférhető múzeum
Utazó múzeum
Program helyszíne: Békéscsaba
A Munkácsy Mihály Múzeum természettudományos muzeológusa békéscsabai általános iskoláiban előadásokat tart, illetve szemléltető eszközök segítségével (rovarok, csigák, koponya preparátumok stb.) bemutatja, hogy miről is szól a természettudományos muzeológia. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Múzeumi kulisszatitkok
Múzeumi kulisszatitkok
Múzeumi bringa túra
Program helyszíne: Békéscsaba
Program típusa: egyéb
A résztvevők a Munkácsy Mihály múzeum parkolójából indulva a Kétegyházi út 3.szám alatt található természettudományi raktárunkat keresik fel Váncsa Klára természettudományos muzeológus, ökológus vezetésével, aki a raktár rejtett kulisszatitkai mellett a természettudományos muzeológus szakember munkájába is beavatja a biciklis túra résztvevőit.
Szakmai programok
Szakmai programok
Könyvbemutató
Program helyszíne: Békéscsaba
„Az Év természetfotója Békés Vármegyében 2023” című időszaki kiállításhoz kapcsolódva Jakab Gusztáv egyetemi professzor, természetfotós a Szarvasi Arborétumról szóló könyvét mutatja be és a természetfotózásról tart előadást.

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2022MŐF 2021MŐF 2020
Nemzeti Kulturális Alap