RólunkTematikákProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Borzongás és Kelta Halloween, avagy múzeumi ...

Borzongás és Kelta Halloween, avagy múzeumi ajánlatok a töklámpás mellé október utolsó napjaira

Vajon milyen lehet a gímszarvas vagy a bölömbika hangja a susogó fák között? Mi olvasható ki az ogham kövekből a jövőnkre vonatkozóan? Ki a legkeltább a vidéken? A kérdésekre a múzeumok lidérces programkínálata adja meg a választ az október utolsó napjához kapcsolódó eseményeken. Kalandra fel!

Borzongás a múzeumban – Esti tárlatvezetés Zircen

Az MTM Bakonyi Természettudományi Múzeumában október 28-án, pénteken 17 és 18 órától zseblámpás vezetésen ismerhetik meg a látogatók a ritkán látható, éjszakai életmódot élő állatokat az állandó kiállításban barangolva. A dámvad, a macskabagoly és az óriás énekeskabóca csak néhány a sok érdekes emlős, madár és kétéltű közül, akik a séta során hangjukat hallatják. A programra előzetes regisztráció szükséges!

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=43

Borzongás és Kelta Halloween, avagy múzeumi ajánlatok a töklámpás mellé október utolsó napjaira

Borzongoló – Játékos kalandtúra Ebesen

A Széchényi Ferenc Tájmúzeum és a Községi Könyvtár közös borzongásra hívja a gyerekeket október 28-án, pénteken 14 órától. A Halloween jegyében rémségek könyvtára, szellemes vetélkedő, alkotó foglalkozás és filmvetítés várja a lelkes fiatalokat ezen a délutánon.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=27

Samhain - Kelta Halloween az Aquincumi Múzeumban

Fővárosunk területén a római hódítás előtt kelta eraviszkuszok éltek, akiknek nyárzáró ünnepe, az október végén megrendezett Samhain a mai Halloween ősének tekinthető. Az Aquincumi Múzeum október 30-án, vasárnap 16 órától egészen késő estig várja a kelta szokások és ünnepek iránt érdeklődőket életmód- és viseletbemutatóval, jóslással, kalandjátékkal, látványos tűzszertartással és további attrakciókkal.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=221

Borzongás és Kelta Halloween, avagy múzeumi ajánlatok a töklámpás mellé október utolsó napjaira

+1 ajánlat: Zseblámpás padlástúra Szekszárdon

Szintén borzongatóan izgalmasnak ígérkezik egy Halloween ünnepét követő esemény, a Wosinsky Mór Megyei Múzeum főépületében megvalósuló rendhagyó délelőtti zseblámpás padlástúra. Az érdeklődőket K. Németh András főmuzeológus várja november 4-én, pénteken 10 órától.

http://oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=246

Családbarát Múzeum

Kultúra.hu

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

Magyar Múzeumok

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2022MŐF 2021MŐF 2020
Nemzeti Kulturális Alap