?Ha tetszett a múzeumi program, a csillagra kattintva értékelheti. A programot a Facebookon is ajánlhatja a Facebook Tetszik gomb segítségével. Kérjük, az oldal alján írja meg véleményét vagy tekintse meg, mások hogyan vélekedtek a programról | Madarat tojásáról – természettudományi kiállításmegnyitó Lejárt program | település: | Keszthely | | múzeum neve: | Balatoni Múzeum | | program helyszíne: | 8360 Keszthely, Múzeum utca 2 | | napszak: délután | program típusa: időszaki kiállítás | célközönség: általános iskolások, családok, felnőttek, gyermekek, iskolák, középiskolások, mozgáskorlátozottak, múzeumpedagógusok, nyugdíjasok, óvodások, pedagógusok, szülők | | Kiállításunkon természettudományi gyűjteményünk ékköveivel találkozhat! | A Balatoni Múzeum madártojás gyűjteményét még nem láthatta a közönség, ezért az idén ősszel egy olyan gyűjtemény mutatkozik be, ahol nem csak 111 madárfaj tojását láthatja a látogató, de bemutatásra kerülnek látványos diorámákban az élőhelyek és a legtöbb faj is. A kiállítás magyar és német nyelven interaktívan mesél el mindent, amit a madarakról tudni kell, lehet, illik. | | Honlap: | balatonimuzeum.hu | | E-mail: | muzeumpedagogia@balatonimuzeum.hu | | Ingyenes program! | | | | | | Programidőpontok: | 2024. OKT 04. 17:00 - 18:30 | | | | |
| | | A múzeum további programjai | | | Gasztrotúra Pelsotól a Balatonig | Lejárt program | Program helyszíne: Keszthely | Program típusa: előadás, kézműves foglalkozás, rendhagyó műtárgybemutatás | | Korokon átívelő kalandozásra hívjuk az érdeklődőket az ételek és a bor világába. | | | | | | | | A Balatoni Múzeum első néprajzkutatója – Emlékkonferencia Sági János születésének 150. évfordulójára | Lejárt program | Program helyszíne: Keszthely | Program típusa: előadás | | A konferenciaelőadások Sági János életéhez és munkásságához, kutatási eredményeinek hasznosításához és továbbviteléhez kötődnek. | | | | | | | | Mesterségek Napja | Lejárt program | Program helyszíne: Keszthely | Program típusa: családi program, kézműves foglalkozás | | Az évek során hagyománnyá vált, hogy a Mesterségek Napján nagy hangsúlyt fektetünk az főzéshez és sütéshez szükséges alapanyagok feldolgozásának menetére. | | | | | | | | | |